Top Glanz / Топ-Гланц (безвреден)-Дълготрайно гланцово покритие, предпазва от замърсяване и подхлъзване – 1 литър
09/09/2017
Flufix / Флуфикс – 1 литър
09/09/2017

Rutsch-Bremse / Рутш-Бремзе (против подхлъзване) – 10 литра

256.67 лв.

За хлъзгави повърхности.

Описание
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Приложение
ILKA- Rutsch-Bremse е подходящ за всички гладки и полирани повърхности като естествен камък, керамика, емайли, полиран гранит, гнайс. Спира хлъзгавината на гладки външни и вътрешни повърхности.

Свойства
ILKA- Rutsch-Bremse създава грапавина чрез химична реакция на повърхността на силиконови каменни повърхности като естествен камък, гнайс, гранит, емайли, керамика и др. След третиране повърхността не се хлъзга

Употреба
Предварително почистване:
Подовата настилка трябва да е почистена преди това основно с ILKA-Planofix, който отсранява замързявания по повърхността като олио, мазнини, восък и други упорити петна. Почистването става с четка или моп, после повърхността се измива и оставя да изсъхне.

Полагане на покритието
Направете проба, за да установите времето да действие. Повърхността се навлажнява и подсушава леко с кърпа. ILKA- Rutsch Bremse се нанася равномерно с гъба. Оставя се да действа около 8-15 мин, но да не засъхва. ILKA- Rutsch Bremse действа само в течно състояние. Проверява се съпротивлението при хлъзгане и се нанася до постигане на желаното ниво.

Завършване
ILKA- Planofix се нанася с малко вода върху повърхността и се разнася бързо. Оставя се да подейства за кратко и се обира. След това се измива със студена вода.

Технически данни
Опасни въздействия: дразнещ
рН-стойност: 3
цвят: леко синкав
форма: течен
разход: 1л за около 6 м2
температура: устойчив на замръзване

Съхранение
Кутиите да се съхраняват затворени на сухо и хладно място. При правилно съхранение могат да се съхраняват 3 години. Продуктът е устойчив на замръзване.

Размер на опаковките: 1л,10л,20л,30л,120л,220л,1000л.

Важно!
При употреба температурата на повърхността трябва да е между 10 и 25*С. Подовото отопление да се изключи. Цветът на камъка може да стане по-светъл, тъй като повърхността се променя микроскопично. Да се направи тест преди употреба.
ILKA- Rutsch Bremse не трябва да се попада на чувствителни повърхности като полирам мрамор, варовик, лак, елоксал, алуминий, килими, дърво и др. Ако пръсне върху тях, веднага да се измие.

За поддръжката на повърхността да се използва ILKA-Wisch-Rein

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Допълнителна информация
Тегло 1 kg