Glasreiniger / Гласрайнигер – 1 литър
09/09/2017

Geruchsstop-N / Герухщоп (безвреден) – 1 литър

38.40 лв.

Kонцентрат, неутрализиращ миризми, подходящ за външни и вътрешни повърхности, биологически разградим.

Описание
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Приложение
ILKA- Geruchsstop-N неутрализира упорити неприятни миризми, дори на урина. Прилага се навсякъде, където има такива миризми: кошчета за боклук, сметопроводи, мокети, тапицерии, каравани, жилища, миризма след пожар, неприятни миризми в промишлената и битова сфера, развъдници на животни и т.н.

Свойства
ILKA- Geruchsstop-N неутрализира органични миризми и оставя свежест. Той е подходящ за всички водоустойчиви повърхности и не ги уврежда. Такива са например: стъкло, порцелан, метал, PVC, каменни настилки или емайли.

Употреба
При повърхности като бетон, камък, PVC, балатум, мрамор и метал ILKA- Geruchsstop-N да се смеси с леко хладка вода в съотношение 1:1 и да се напръска, докато се навлажни цялата повърхност. Същото важи за килими и мокети и тапицирани мебели. При по-големи подови настилки да се нанесе с почистваща машина. Кошчета за боклук да се почистят добре. В отточните канали ILKA- Geruchsstop-N да се използва неразреден или 1:1. Времето на действие е около 30 минути, след което миризмата би трябвало да е изчезнала. ILKA- Geruchsstop-N да не се използва заедно с други почистващи препарати. При по-големи площи да се тества преди употреба.
Разход: 1л на 10-15 м2 при шуплести повърхности, 1л на 22-30 м2 при гладки повърхности.

Технически данни
Опасни въздействия: няма
цвят: безцветен
форма: течен
разход: 1л / 10-30 м2
температура: устойчив на замръзване

Съхранение
Кутиите да се съхраняват затворени на сухо и хладно място. При правилно съхранение могат да се съхраняват най-малко 12 месеца. Продуктът е устойчив на замръзване.

Изхвърляне
Изхвърлянето да се извършва съобразно изискванията на съответните институции. По-подробна информация за изхвърлянето има в инструкцията за сигурност

Указания за сигурност
В сила са общите правила за работа с химикали: да се носят предпазни очила, устойчиви на киселина ръкавици и работно облекло. При допир с кожата или очите засегнатите места да се измият обилно със студена вода.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Допълнителна информация
Тегло 1 kg