Strukturfix / Структурфикс – 1 литър
08/09/2017
Fleckschutz Plus / Флекеншутц Плюс (олеофобен и хидрофобен) – 1 литър
08/09/2017

Fleckschutz / Флекеншутц (тестван в TÜV, олеофобен и хидрофобен) – 1 литър

80.40 лв.

Специален фиксатор на боя и структура на керамични плочи, тухли, керемиди, естествен и изкуствен камък, бетон. Има импрегниращо и отблъскващо мърсотията действие.

Категория:
Описание
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Приложение
ILKA-Fleckenschutz е подходящ за попиващи повърхности като например теракота, гранит, шист, варовиков или естествен камък,мрамор,бетонови плочи, тухли и плочки.Може да се използва и върху полиран естествен камък.Важно: Чувствителността на варовика и мрамора към киселини се запазва.
Свойства ILKA-Fleckenschutz прониква в повърхността и намалява нейната попиваемост. Вода, олио, мазнини, червено вино, кафе и други петна остават на повърхността и могат да бъдат измити. Цветната структура на естествения камък обикновено не се променя. Продуктът не прави конденз и може да се обработва.

Употреба
Обработваемите площи трябва да са сухи и чисти и да могат да попиват. ILKA-Fleckenschutz се нанася с четка, мече или гюдерия. При по-големи площи се препоръчва пръскачка. След 10 минути се нанася отново. Продуктът трябва да попие в повърхността. Преди нанасянето е добре да се направи проба, чрез която да се установи необходимото количество и да се тества действието на продукта. Количеството зависи от степента на попиваемост на основата. При полирани повърхности излишното количество незабавно да се отстрани със суха кърпа. ILKA-Fleckenschutz да не се оставя да засъхне на повърхността. При по-големи повърхности излишното количество да се отстрани с гумена бърсалка или с машина и да се полира с памучен парцал или гюдерия. Преди да изсъхне напълно ако е необходимо се нанася още веднъж. Някои видове камък попиват неравномерно и изглеждат на облаци – в такъв случай да се обработи така, че да изглежда еднакво.

Температурата на обработваните повърхности да е между +10 и +25*С. При обработка на подови настилки подовото отопление да е изключено. След около 2-3 часа повърхността е вече суха, но напълно суха е едва след 24-36 часа.

Повърхността да се пази 24 часа от вода и замърсяване.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Допълнителна информация
Тегло 1 kg