Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

FalkBg е българска иновативна фирма с

немско ръководство и седалище в София. Ние сме генерален представител за България и Румъния на немските фирми ILKA Chemie и RC Mannesmann. Нашите партньори работят успешно от 1964 г. в Германия и далеч извън нейните граници. По-подробна информация за нас и нашите партньори можете да намерите на: www.Ilka-chemie.de, www.rcmannesmann.de

С грижа за околната среда

Съвместната работа с нашите силни партньори означава за Вас развитие на продуктите, опазване на околната среда, професионална консултация от наши обучени специалисти по всички въпроси и разбира се, качествено обслужване. Това са гаранции за това, че клиентите ще останат доволни.

Основни дейности

Основната дейност на нашата фирма е почистване, защита и поддръжка на всички видове вътрешни и външни повърхности, продажба и консултация при продажбата на продукти за почистване на промишлени и други помещения

Гаранция за качество и приоритети

Нашите основни приоритети са: съответствие между цена и качество, съобразени с пазара продукти, надеждност, точност, съвестно изпълнение. Не напразно ние даваме гаранции, които излизат далеч извън рамките на законовите изисквания.

Наред с нашите основни продукти ние предлагаме и много други продукти и услуги, които отговарят на индивидуалните потребности на клиентите. Ние разрабтваме заедно с Вас решения, специално насочени към Вашия проблем.

За всички сфери ние Ви предлагаме иновативни решения на разумни цени.
Възползвайте се от безплатната ни консултация. Заслужава си!

Ние сме на Ваше разположение!

Нашите партньори

Имате въпроси?

Използвайте нашата контакт форма за запитване от тук:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.